Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Carles Caño, +25 anys fent formació

Col·laborant amb l’ICS des de 2010

Em dic Carles Caño. Soc formador i conferenciant en temes de comunicació efectiva i creixement personal i professional.  

Els darrers 25 anys he fet de formador en àmbits diversos com acadèmies, empreses, institucions, universitats, formació ocupacional, formació professional, entorns virtuals…

L’any 2010 vaig començar a impartir formació a ICS Barcelona i des de llavors he anat ampliant el nombre de cursos per la bona acollida que han tingut. També estic fent cursos a ICS Metro Nord des de l’any 2019.

M’encanta fer cursos amb professionals de l’ICS, gent molt implicada que ofereix un servei públic de salut de qualitat. Només espero no trobar-me a cap ex-alumne el dia que em toqui fer-me la revisió de la pròstata.  

Comunicació i docència efectiva

Com ensenyar i com exposar les idees de manera sintètica, ordenada i connectant amb l’audiència mitjançant l’ús de recursos tant lògics com emocionals (storytelling, humor, participació).

Creixement personal i professional

Desenvolupament de competències interpersonals (soft skills). Productivitat i assoliment de propòsits mitjançant sistemes d’hàbits.

Competències digitals

Treballar creences limitadores i fomentar una mentalitat de creixement per afrontar els canvis digitals continus mitjançant estratègies i hàbits que garanteixen l’èxit emprant tecnologies digitals.

Què ofereixo

Cursos i xerrades

Cursos de formació i xerrades per a professionals en actiu de temes relacionats amb la comunicació efectiva, el creixement personal i les competències digitals.

Onze anys d’experiència formant a professionals de l’ICS m’han donat un coneixement dels seus reptes i del seu  dia a dia.

Entusiasme i humor a l’hora de fer que aprenguin i posin en pràctica els coneixements que reben, de forma entretinguda i participativa.

Metodologies didàctiques que he après durant les meves etapes de docent a la universitat i a l’educació secundària, adaptades a la formació de persones adultes en actiu.

 

La força dels hàbits per aconseguir els teus propòsits

Dinamitza les teves presentacions

Comunicar i ensenyar amb humor

Mindfulness amb humor

Intel·ligència digital

Domina les videotrucades, videoconferències i reunions online

Un viatge que va començar l’any 2010  que acumula molts bons moments compartits.

Anys amb l'ICS

Cursos impartits a l'ICS

Participants als meus cursos

Col·laborem?

Portes la formació d’un SAP, EAP o hospital? Escriu-me i veiem com podem col·laborar per oferir una bona formació al teu equip. 

12 + 6 =